Pravi izbor potrošača
Obezbeđujemo proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta, a pri tom brinemo o zaposlenima i okruženju. Na osnovu ovoga naša kompanija je postala simbol poslovne izuzetnosti.
Osnovana pre 25 godine
Kompanija INM je postala sinonim za kvalitet, razvoj novih proizvoda i sigurnog partnera kako u Srbiji tako i na prostoru ex SFRJ i Evrope.
Cilj kompanije
Podstičemo stvaranje novih partnerstava, kao i uspostavljanje dobre poslovne saradnje, a na širem nivou i unapređenje poslovne i investicione klime, kao i bržeg ekonomskog povezivanja i prosperiteta.

O INM Arilje

Insistiramo na vrhunskom kvalitetu proizvoda i usluga, kontroli u svim oblastima, stalnim inovacijama, timskom radu zaposlenih, postavljanju i održavanju standarda u svim domenima poslovanja, sa posebnim akcentom na poštovanje životne i radne sredine.

Koristeći kriterijume kojima se rukovodimo, druge kompanije dobijaju u ruke alat koji im služi da procene svoje ključne performanse, da procene gde su u odnosu na to gde žele da budu i kako mogu da definišu svoj put za unapređenje.

Bezbednost u svim sferama našeg radnog okruženja uvek je na prvom mestu.
Kompanija INM poseduje sertifikate ISO 9001:2015, ISO14000:2015 kao i CE znak, a dobitnik je i brojnih priznanja za pružanje podrške manifestacijama od kulturnog i naučnog značaja.

25 GODINA POVERENJA

Da bismo ostvarili što bolje rezultate u godinama koje nam predstoje, nastojaćemo da obezbedimo dodatne vrednosti za naše potrošače, kao i da neprestano gradimo pozitivan stav na{e kompanije prema okruženju.

Težili smo ka tome da korisnici naših usluga dobiju kvalitetan proizvod, a odnos obostranog poverenja gradili smo godinama. Sigurni smo da je samo zajednički uspeh, pravi uspeh.

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Porodica Mutavdžić

Naš cilj
INM iz Arilja je 2007. godine postalo dobitnik međunarodnog sertifikata za kvalitet – TÜV Sud – kao dokaz ozbiljne kompanije sa modernim pristupom i proizvodnim programom.

Karakteristika preduzeća je stalni uspon, kako u razvoju proizvodnih kapaciteta, tako i u osvajanju novih proizvoda, proširenju obima poslovanja i broja zaposlenih. Postalo je poznato na tržištu Srbije, a sve više se pojavljuje i van granica izvozom svojih proizvoda. Plasiranjem svojih proizvoda na inostrano tržište, kompanija potvrđuje svoju uspešnu politiku profesionalnog pristupa i održavanja nivoa kvaliteta u svojim proizvodima.

Usled razvoja tehnologije i procesa rada, kompanija INM uspešno prati sve tehnološke inovacije i na taj način održava poziciju lidera u svojoj profesiji.

Preporučujemo
mediteraneo-crep-ploce-inm-arilje-profile
Crep ploče Mediteraneo
Reč je o proizvodu od poncikovanog plastificiranog lima, koji ispunjava sve zahteve u vezi sa tehničkim, mehaničkim i hemijskim karakteristikama.
sinusoida-wall-25-inm-arilje-profile
Sinusoida Wall 25
Fasadni sinusoidni profil, namenjen za oblaganje poslovnih i stambenih objekata, kao i davanja estetskih i modernih linija.
piano-samouklapajuci-limovi-INM-airlje-profile
Samouklapajući lim Piano
Krovno/fasadni profil namenjen za pokrivanje objekata kao i fasada. Daje objektima moderan izgled. Zamena je za stare falcovane krovove.
tr100-krovni-profilisani-lim-inm-arilje
Krovni profilisani lim TR-100
Prednosti ovog profila odnose se na veliku nosivost i premošćavanje velikih raspona.
tr154-krovni-profilisani-lim-inm-arilje
Krovni profilisani lim TR-154
Profil namenjen za objekte sa malim nagibom i velikim rasponom između glavnih nosača.
Reference
Od osnivanja, INM kompanija ima cilj da podstiče stvaranje novih partnerstava, kao i da uspostavlja dobre poslovne saradnje.
INM je prepoznat kao sigurnan i proveren partner koji opravdava ukazano poverenje.
Matis
Ivanjica
Matis
Kompletno proizvodni programi Ivanjica, Nova Pazova, Ruma, i drugi.
Matijević
Matijević
Kompletni proizvodni programi Novi Sad i razne farme za piliće
Henkel
Henkel
Proizvodni programi Kruševac.
Poslovni partneri
Ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit sed eiusmod temporas incididunt ut labore dolore magna aliqua.

ZAINTERESOVANI STE ZA SARADNJU SA NAMA?

Pozovite nas za više informacija
image destinations image destinations